Rock Sound brengt tribute-album MCR – ‘The Black Parade’ uit

Geschreven door op 14 september 2016 om 11:05
My Chemical Romance - Foto: Jimack32 - Wikimedia Commons

Rock Sound heeft een tribute-album uitgebracht ter gelegenheid van de 10e verjaardag van het album ‘The Black Parade’ van My Chemical Romance! Het album zit bij de nieuwste uitgave van het Britse muziektijdschrift.

My Chemical Romance

Foto: Jimack32 – Wikimedia Commons

Rock Sound Presents: The Black Parade

Op de cd zijn covers te horen van alle 13 tracks die op het oorspronkelijke album staan. Elk nummer wordt door een andere artiest gecoverd; zo hebben o.a. ONE OK ROCK, Twenty One Pilots, Against the Current en Asking Alexandria een bijdrage geleverd. De cover van Cancer die Twenty One Pilots heeft gedaan is hieronder te beluisteren. De volledige tracklist is via deze link te vinden.

The Black Parade: 10 jaar

Op 23 oktober a.s. viert The Black Parade officieel haar 10e verjaardag. Vanwege deze bijzondere gelegenheid brengt My Chemical Romance binnenkort ook al zelf een jubileumeditie uit van hun succesvolste plaat met de titel The Black Parade/Living with Ghosts (The 10th Anniversary Edition), waarop ook niet eerder uitgebrachte demo’s van de band te horen zijn.

YouTube player

(Het nieuwe nummer van Rock Sound is nu uit en is in het tijdschriftenschap van diverse winkels in Nederland te vinden!)

Bron: Rock Sound

Foutje gezien? Mail de redactie.​

Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.