‘Mister Pinkpop’ Jan Smeets met spoed aan hart geopereerd

Geschreven door op 24 mei 2018 om 12:26
Jan Smeets (Pinkpop, cropped) - Foto Bart Notermans (Wikimedia, CC BY 3.0)

Pinkpop-directeur Jan Smeets heeft woensdag een hartoperatie ondergaan. Pinkpop meldt op haar website dat de operatie geslaagd is en dat Smeets inmiddels weer aanspreekbaar is.

Jan Smeets met spoed aan hart geopereerd

Vervelende tijden voor Pinkpop-baas Jan Smeets! De oprichter van Nederlands’ grootste festival heeft op woensdag 23 mei een hartoperatie ondergaan, zo meldt het festival op haar website. Smeets werd met spoed geopereerd in het Academisch Ziekenhuis in Maastricht.

De organisatie van het evenement zegt in het statement dat de operatie geslaagd is en dat Smeets gelukkig alweer aanspreekbaar is: “Jan heeft inmiddels de Intensive care verlaten en zal zoals wij hem kennen spoedig de draad weer oppakken en de bezoekers van Pinkpop in Landgraaf welkom heten.”

Pinkpop 2018

De aankomende editie van Pinkpop vindt op 15, 16 en 17 juni plaats in Landgraaf. Hoewel de operatie en revalidatie van Mister Pinkpop natuurlijk effect op zijn team hebben, stelt het festival dat de voortgang richting Pinkpop niet negatief wordt beïnvloed.

Headliners dit jaar zijn niemand minder dan Pearl Jam, Foo Fighters en Bruno Mars. Wie hier nog bij wil zijn moet opschieten: weekendtickets zijn al uitverkocht. Dagkaarten zijn wel nog beschikbaar. De tickets zijn verkrijgbaar via de website van Ticketmaster.

 

Bron: Pinkpop

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Festivals · Nieuws · Pinkpop Nieuws