Vijf grootste festivals tijdens Amsterdam Dance Event 2019

Geschreven door op 16 oktober 2019 om 19:13
Amsterdam Dance Event Show, Publiek - Bron: Pxhere.com, publiek domein)

Het is tijd voor Amsterdam Dance Event! Heb jij nog geen plannen voor ADE 2019? Check dan snel deze vijf vette events! Door: Festivalfans.nl

Vijf grootste festival tijdens ADE

Het is weer zo ver: Amsterdam Dance Event gaat vandaag van start! Voor veel mensen in binnen- en buitenland is dit hét moment van het jaar. Gewoon vijf dagen lang helemaal los gaan op de dikste feesten in Amsterdam! Een aantal feesten? Nee, we hebben het over honderden feesten. Ben jij benieuwd wat de grootste ADE feesten zijn in 2019? In dit artikel benoemen we de vijf grootste festivals tijdens ADE. Natuurlijk vind je per festival alle belangrijke info!

Our Story – 15 years Tomorrowland (17 & 18 oktober)

Iedereen heeft wel eens van Tomorrowland gehoord. Een van de bekendste festivals ter wereld! Dit jaar bestaat Tomorrowland vijftien jaar. Tomorrowland kennende wordt dit groots gevierd. Ze zijn daarom niet te missen tijdens ADE! Op donderdag 17 en vrijdag 18 oktober zal de Ziggo Dome veranderen in een van de meest magische plekken van Amsterdam.

De line-up is natuurlijk groots, zoals je kunt verwachten. Onder andere Tiësto, Steve Aoki en Dimitri Vegas & Like Mike gaan deze avond op zijn kop zetten! Daarnaast zal het Metropole Orkest de dj’s komen versterken! Ticketprijzen variëren tussen de €43,48 en €88,48. Dit is afhankelijk van je plek.

Defected Amsterdam (18 oktober)

Ben jij die die-hard die twaalf uur lang los kan gaan? Dan is Defected Amsterdam zeker iets voor jou! Dit feest is een van de grotere house feesten tijdens ADE. Geniet de volle twaalf uur lang van de lekkerste feel good house. Dit feest vindt plaats op vrijdag 18 oktober in het World Fashion Centre. Verwacht een locatie die omgetoverd is tot een grote rave. Zo zijn Mambo Brothers, Simon Dunmore en special guest Gorgon City terug te vinden op de stage! Er zijn nog Late Tickets beschikbaar. Deze tickets kosten €31,06 per stuk.

Martin Garrix (18 & 19 oktober)

Ook Martin Garrix is weer terug te vinden met een eigen feest tijdens ADE. Op vrijdag 18 en zaterdag 19 oktober krijg je de enige kans om Martin Garrix live te zien tijdens ADE! Let wel op, op vrijdag is het feest voor alle leeftijden toegankelijk. Op zaterdag kom je binnen als je minimaal 18 jaar bent. Martin Garrix komt natuurlijk niet alleen. Zo brengt hij onder andere Dyro, Julian Jordan en Matisse & Sadko mee! Er zijn nog Regular en VIP Tickets beschikbaar. Regular Tickets kosten €44,50, VIP Tickets kosten €75,- per stuk.

Martin Garrix op Sziget 2019 - Foto: Danique Logtenberg (Artiesten Nieuws)

Martin Garrix op Sziget 2019 – Foto: Danique Logtenberg (Artiesten Nieuws)

Into The Woods (18 & 19 oktober)

Zin in een tweedaags festival? Into The Woods is terug op vrijdag 18 en zaterdag 19 oktober! Vrijdag zullen er drie stages zijn én zaterdag zijn het er maar liefst zeven! Verwacht dus een hoop house en techno dj’s en een heerlijke sfeer. De stages zijn overdekt, je hoeft je dus geen zorgen te maken over regen.

Het festival is gelegen op het NDSM-werf. Benieuwd naar de line-up? Yør Kultura en Lewski zijn twee van de vele namen. Into The Woods is helaas al uitverkocht. Het is wel mogelijk om tickets te kopen via TicketSwap!

Dockyard & Mystic Garden (19 oktober)

Jaja, we zijn aangekomen bij een van de populairste festivals tijdens ADE. We hebben het niet over één, maar over twee festivals! Dockyard en Mystic Garden organiseren namelijk samen een festival op zaterdag 19 oktober in het Havenpark. Waag je door dezelfde ingang en je bevindt je in een nieuwe wereld. Aan de ene kant de magische wereld van Mystic Garden, terwijl de andere kant de industriële wereld van Dockyard laat zien.

De namen zijn ook niet mis! Zo zijn Charlotte De witte, Len Faki en Ellen Allien deze dag terug te zien op een van de 6 stages. Ook dit festival is helaas al uitverkocht. Het is wel mogelijk om tickets te kopen via TicketSwap.

Dit zijn de vijf grootste ADE feesten van 2019! Benieuwd naar vele andere ADE feesten? Check dan de ADE festivalagenda van Festival Fans.

 

Foutje gezien? Mail de redactie.​

Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.