Pink laat haar kinderen niet meer op sociale media zien

Geschreven door op 23 april 2019 om 17:03
Pink, P!nk - Fotocredits: Allison Bron: Flickr (CC BY-SA 2.0)

Pink heeft besloten geen foto’s van haar kinderen meer te delen op sociale media. Dit maakt de zangeres bekend na een storm van kritiek die ze kreeg na het delen van een vakantiefoto.

Pink plaatst geen foto’s van kinderen meer

Begin april 2019 maakte Pink een foto van een pelikaan die haar huis was binnengekomen. Op deze afbeelding zijn ook de kinderen van de Amerikaanse, waaronder de tweejarige Jameson, te zien. De ‘What About Us’-zangeres deelde het beeld op Instagram, waarna ze vervolgens bestookt werd met kritiek. De peuter had namelijk geen luier aan op het moment dat de foto werd genomen. Mensen vallen vooral over het feit dat de tweejarige besneden is.

Censuur

Pink verwijderde de originele foto en censureerde deze. “Ik heb (de foto) verwijderd omdat jullie allemaal walgelijk zijn. En nu schakel ik de reacties uit en verbaas ik mij over de huidige staat van sociale media”, aldus de artieste.

Kritiek

De negenendertigjarige zangeres kreeg veel boze reacties op de foto omdat in de afbeelding te zien is dat haar zoontje besneden is. Enkele tegenstanders dreigden zelfs de kinderbescherming in te schakelen. Dit vertelt Pink in de talkshow van Ellen DeGeneres, waar ze op maandag 22 april 2019 te gast was. “Ik heb daarna zo hard gehuild, want ik vind het gewoon fijn om foto’s van mijn familie te delen. Ik ben trotser op mijn kinderen dan op wat dan ook.”

De uiteindelijke beslissing van de artieste is duidelijk: “Ik deel ze gewoon niet meer. Ik doe het niet, ik plaats geen foto’s meer van ze.”

 

Bronnen: Instagram: Pink, The Ellen Show

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Pien Jansen, Redacteur bij artiestennieuws.nl. Heeft een voorliefde voor het alternatieve genre en de jaren '80
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Artiesten · Nieuws · P!nk Nieuws · Roddels