P!nk in 2024 naar Johan Cruijff Arena Amsterdam

Geschreven door op 21 november 2023 om 11:09
Pink, P!nk - Fotocredits: Allison Bron: Flickr (CC BY-SA 2.0)

Geweldig nieuws voor fans van P!nk in Nederland! P!nk brengt haar Summer Carnival Tour naar Nederland! De zangeres staat op 10 juli 2024 in de Johan Cruijff ArenA in Amsterdam . Het belooft een spectaculaire show te worden!

Het voorprogramma wordt verzorgd door The Script, GAYLE en dj/producer KidCutUp. Dit voegt een extra dimensie toe aan het evenement en biedt een gevarieerde muzikale ervaring voor het publiek. Tickets voor P!nk gaan vrijdag in de voorverkoop. Uitverkocht? Kijk hier!

P!nk staat bekend staat om haar opmerkelijke podiumoptredens, zoals vliegen over het publiek in een harnas. Of ze dit tijdens haar concert in Amsterdam zal doen, blijft nog een verrassing. Verwacht in ieder geval een show boordevol hits als “Trustfall”, “Sober”, “Just Give Me A Reason” en “What About Us”.

Al met al lijkt het erop dat de Summer Carnival Tour van P!nk in Nederland een grootschalig en opwindend evenement belooft te worden, met een indrukwekkende line-up en mogelijk enkele verrassende elementen tijdens de show. Fans zullen ongetwijfeld uitkijken naar deze kans om P!nk live te zien.

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.