Eerste namen FortaRock 2016 bekendgemaakt

Geschreven door op 28 oktober 2015 om 13:51
FortaRock - Foto persbericht FortaRock 2018 (mail)

Zojuist zijn de eerste namen bekendgemaakt die in 2016 het podium van FortaRock in Nijmegen gaan betreden. Het festival vindt dit jaar plaats op zondag 5 juni 2016.

Disturbed, Volbeat, King Diamond en meer

Volgend jaar wordt FortaRock gehouden op zondag 5 juni 2016 in Goffertpark Nijmegen. De eerste namen zijn al bekend gemaakt en dat zijn zeker geen onbekenden. Zo komen onder andere Disturbed, Volbeat, King Diamond, Abbath, Dark Funeral, Havok en Windhand het festival een portie metal geven.

Er zijn volgend jaar drie podia op het festival en de populaire Biergarten is weer aanwezig. Er is deze editie ook een festival preparty: op zaterdag 4 juni wordt het opwarmfeestje gehouden vanaf 16:00 uur ’s middags. Ditmaal op het festivalterrein zelf in plaats van concertzaal Doornroosje.

Kaarten voor FortaRock 2016

Wie momenteel tickets zoekt voor FortaRock moet nog heel even geduld hebben. De Early birds tickets gaan volgende week vrijdag 6 november om 10:00 uur ‘s ochtends in de verkoop via Ticketmaster. Voor FortaRock 2016 gaan er zowel dagkaarten als combi-tickets in de verkoop.

Ben je nu nieuwsgierig geworden naar het festival? Bekijk hieronder de officiële aftermovie van het festival in 2014, waarin drummer Stef Broks van Textures de microfoon overneemt en zijn eigen bandleden interviewt over het festival. Textures stond het jaar ervoor zelf op het festival om Five Finger Death Punch te vervangen.

 

Bron: FortaRock

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Tags: