Maak kennis met upcoming band ‘The Koalaz’

Geschreven door op 4 oktober 2017 om 12:18
The Koalaz (Hoort bij artikel laura rosierse)

Een unieke sound verdient natuurlijk een podium. Zo ook ‘The Koalaz’. Maak kennis met deze unieke upcoming band uit Zutphen.

The Koalaz

The Koalaz is een band die gaat voor vernieuwing, het mixen van verschillende muziekstijlen en de energie in mensen naar boven brengen.

De bandleden maakt een creatieve mix van reggae, ska, punk en pyschedelische rock. Je kunt de band vergelijken met bands als The Red Hot Chili Peppers, met een theelepeltje Bob Marley en een hele scheut Sticky Fingers.

The Koalaz (Hoort bij artikel laura rosierse)

Upcoming band uit Zutphen

De jongens uit Zutphen spelen inmiddels vier jaar samen en hebben vooral faam weten te verkrijgen door middel van liveoptredens. Zo stond The Koalaz eerder op Psy-Fi Festival, speelde de band Doornroosje plat en traden de bandleden meermaals op in het Burgerweeshuis in Deventer.

In maart 2016 werd leadzanger Daan Frieling uitgeroepen tot beste muzikant tijdens de Burger Band Clash.

Voor de kunst

Nu is het moment aangebroken waarop de band meer wil. Helaas zijn daar momenteel nog niet de middelen voor. Om deze reden zijn de bandleden een crowdfundingsactie begonnen op www.voordekunst.nl.

Voordekunst is een stichting die een podium biedt aan jonge muzikanten die een startkapitaal nodig hebben. De band vraagt een totaal van €5.000,- om hun allereerste EP op te kunnen nemen en te kunnen releasen. Kijk hier voor meer info over de crowdfundingsactie.

 

Bron: VoorDeKunst

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Nieuws · The Koalaz Nieuws