Oud-bandleden David Bowie brengen ‘A Bowie Celebration’ naar Nederland

Geschreven door op 14 mei 2018 om 11:28
A Tribute To 2016, David Bowie - Flickr (Publiek Domein)

Oud-bandleden en vrienden van David Bowie komen begin 2019 met een bijzondere ode naar Nederland! Eerbetoon ‘A Bowie Celebration’ brengt haar ‘The David Bowie Alumni Tour’ naar Groningen, Nijmegen en Amsterdam.

David Bowie tribute naar Nederland

Het is inmiddels al bijna tweeënhalf jaar geleden dat icoon David Bowie de wereld verliet, maar zijn muziek is nog altijd springlevend. In januari 2019 brengt een band, bestaande uit vrienden en oud-bandleden van The Thin White Duke, een bijzondere ode aan de legendarische muzikant naar drie Nederlandse poppodia!

Bandleider Mike Garson, die in zijn carrière meer dan 1.000 keer met Bowie op het podium stond, brengt het eerbetoon begin volgend jaar naar Groningen, Nijmegen en Amsterdam. Op 26 januari zijn allereerst de fans in de Groningse Oosterpoort aan de beurt. Een dag later, op 27 januari, wordt poppodium Doornroosje aangedaan. Tot slot reist de band langs poptempel Paradiso, op 28 januari.

Concertkaarten

Tickets voor de shows zijn onder meer verkrijgbaar via de website van het eerbetoon, en/of de websites van de betreffende podia.

Bron: A Bowie Celebration

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.