Mike Portnoy zet deur voor Dream Theater terugkeer open

Geschreven door op 25 april 2017 om 12:58
Mike Portnoy - Foto: Wikimedia Commons

Mike Portnoy terug bij Dream Theater? Veel fans van de band zouden het zonder twijfel toejuichen! De drummer heeft nu zelf de deur voor zijn terugkeer volledig open gezet.

Mike Portnoy terug bij Dream Theater?

In 2010 verliet Mike Portnoy de band Dream Theater, waar hij drummer en medeoprichter was. Sindsdien smeken fans veelvuldig om zijn terugkeer. Zo erg zelfs, dat de huidige bandleden van Dream Theater hier nog steeds vragen over krijgen!

“Portnoy te druk”

Tijdens een Q&A met fans kregen John Petrucci en Jordan Rudess, gitarist en toetsenist van Dream Theater, de vraag of een reünie tussen de band en de drummer mogelijk is.

“Dat staat niet in de planning”, antwoorde gitarist Petrucci. ‘Mike is fantastisch en hij werkt aan veel projecten nu. Hij zit in twintig bands, ik denk dat hij geen tijd heeft”, aldus Petrucci. Toetsenist Rudess vult aan: “Hij is te druk voor ons.”

Portnoy wacht op uitnodiging

Een Amerikaans radiostation confronteerde Portnoy met de uitspraken van zijn oud-bandleden. In gesprek met TNT Radio Rock spreekt de drummer zijn oud-collega’s tegen:

“Ik denk dat ze een grap maakten, dat ik te druk zou zijn. Dat is niet waar. Ik heb altijd tijd voor mensen met wie ik heb samengewerkt. Ik ben niet te druk voor ze, ik maak altijd tijd vrij voor iedereen”, zo stelt Portnoy. “Ik zit in 87 bands, dus ik kan duidelijk veel dingen tegelijk. Het is aan de band om me uit te nodigen.”

Dream Theater en Mike Portnoy in Nederland

Of de drummer en de band binnenkort weer samen op het podium te zien zullen zijn, blijft dus afwachten. Wel zijn Portnoy en Dream Theater binnenkort in Nederland te zien!

Zowel de band, als de drummer zijn momenteel druk bezig met toeren en daarbij doen beide acts ook Nederland aan. Zo staat Dream Theater op 25 april in 013 Tilburg, terwijl Mike Portnoy op 6 juli met zijn Shattered Fortress-show in hetzelfde poppodium staat.

Bron: Loudwire

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.