Dakloze man bespeelt de straatpiano prachtig!

Geschreven door op 6 juli 2015 om 14:46
Hohe Messe, Us the Duo, Hardstyle Pianist - Piano, muzekinstrumenten - CC0 Creative Commons

De video waarin Donald Gould, een dakloze uit Sarasota, een straatpiano bespeelt is een virale sensatie geworden! Dit noemt men nou muzikaal talent!

In juni publiceerden we ook al een stuk over straattalent in Amsterdam en Utrecht. Het straattalent wat nu is ontdekt, is werkelijk wel heel speciaal.

Het muzikale straattalent

Donald en zijn beste vriend Paul Lenardo spelen dagelijks in de straten van Sarasota. Donald is een voormalig marinier en heeft slechts een paar lessen muziektheorie gevolgd. Hij verloor zijn vrouw op een tragische manier en is nu op zoek naar zijn 18-jarige zoon. Zoals je hieronder kunt horen is hij zeer muzikaal en getalenteerd.

De dakloze Donald Gould heeft al meer dan 2 miljoen hits op de video. Luister hieronder naar zijn versie van Styx, ‘Come Sail Away’.

YouTube player

Doneren

Er is een fonds op gestart om voor Donald Gould een huis en een auto te kopen. Ook zou hij dan weer terug kunnen op muziekles zodat hij zijn dromen kan verwezenlijken. De eerste prioriteit van het fonds is natuurlijk zorg dragen voor revalidatie en begeleiding. Alle schenkingen worden rechtstreeks op een rekening gestort die speciaal is opgezet door een advocaat van Donald.

 

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Deel artikel:

Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Tags:
· · · · · · ·
Artikel Categorieën:
Artiesten · Nieuws · Videos · WTF