50 Cent aangeklaagd voor mishandeling

Geschreven door op 21 september 2011 om 0:38
50 Cent - Foto Alex Const - Bron Wikimedia Commons (CC BY 2.0)

In Amerikaans lijkt het een nationale sport zoveel mogelijk geld te verdienen via rechtszaken. Nu lijkt rapper 50 Cent de dupe te worden van een poging om wat geld bij hem los te krijgen.

Vasti Ortiz zou naar eigen zeggen zijn aangevallen door ‘homies’ van de rapper. Het voorval vond twee jaar geleden plaats in het huis van ‘fifty’. Daar zou Dwayne McKenzie op het huis letten omdat de rapper er niet was. Dwayne wilde het gezelliger maken met mevrouw Ortitz maar deze was daar niet van gediend. Toen ze wilde gaan werd ze tegengehouden en kreeg ze enkele klappen te verwerken.

Nu is McKenzie hiervoor aangeklaagd maar dat is voor Ortiz niet genoeg, ze wilt ook geld van 50 Cent zien. Volgens haar had 50 Cent namelijk beter naar het verleden van McKenzie moeten kijken voor hij hem aannam. Hij was namelijk eerder in aanraking geweest met de politie voor onder meer illegaal wapenbezit en het mishandelen van een 22jarige vrouw. Blijkbaar maakt dit verleden de rapper helemaal niks uit want McKenzie is nog steeds bij hem in dienst…

50 Cent – In Da Club

YouTube player

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Tags:
Artikel Categorieën:
50 Cent Nieuws · Artiesten · Nieuws