50 Cent deelt preview van nieuwe muziek via Instagram

Geschreven door op 14 november 2017 om 16:59
50 Cent - Foto Alex Const - Bron Wikimedia Commons (CC BY 2.0)

Het is een tijdje stil geweest rondom 50 Cent en zijn muziek. Via zijn Instagram account geeft de rapper nu eindelijk een preview van zijn nieuwe track.

50 Cent Preview

De muziekcarrière van 50 Cent heeft de laatste jaren niet meer zijn prioriteit. De rapper is al enige tijd bezig met televisieshows. Programma’s zoals ‘Power’ en ’50Central’ waren een groot succes voor de rapper. Inmiddels heeft hij ook laten weten dat hij aan een nieuwe serie werkt over de roemruchtige Big Meech, genaamd B.M.F (Black Maffia Family).

Preview

Te midden van al deze projecten laat de rapper uit Queens, New York weten dat hij ook nog bezig is met zijn muziek. Via zijn Instagram liet de rapper alvast een preview aan zijn fans horen van zijn nieuwe track. 50 Cent laat daarbij ook weten dat zijn fans geduldig moeten blijven en dat hij weer op de weg terug is. De tune is in samenwerking met Jeremih, met wie hij al eerder een track heeft uitgebracht.

Please be patient (perfection) I’m Coming. Listen to my demo, I think I can make it!!! #50centralbet

Een bericht gedeeld door 50 Cent (@50cent) op

50 Cent in opspraak

Begin dit jaar kwam de Amerikaanse rapper negatief in het nieuws. De rapper sloeg destijds een vrouwelijke fan tijdens een concert. Uiteindelijk wilde de rapper het goedmaken door de dame in kwestie uit te nodigen voor een partijtje twerken op het podium. De vrouw, genaamd Donetta Derr, moest de volgende dag naar het ziekenhuis en heeft de rapper aangeklaagd.

 

Bron: Instagram

Foutje gezien? Mail de redactie.​

Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Tags:
· · · ·
Artikel Categorieën:
50 Cent Nieuws · Artiesten · Jeremih Nieuws · Nieuws