Vestrock bevestigt Kaiser Chiefs, Rondé, Donnie en meer!

Geschreven door op 4 december 2018 om 13:42
Vestrock, Kaiser Chiefs - Zwarte Cross 2018 - Fotograaf Shali Blok (ArtiestenNieuws)

Vestrock heeft zeven nieuwe namen bekendgemaakt voor de editie van 2019! Onder andere Kaiser Chiefs en Donnie staan op het Zeeuwse festival.

Zeven nieuwe namen voor Vestrock 2019

Na het de aankondiging van headliner Nothing But Thieves en acts voor de junior editie, heeft de organisatie van het festival op woensdagochtend 4 december 2018 zeven nieuwe acts bevestigd! Zo staan ook Kaiser Chiefs, Blaas Of Glory, Rondé, Black Honey, Fangclub, Joost en Donnie in het voorjaar van 2019 op het muziekfestival.

Kaiser Chiefs

De indierockband scoorde hits wereldwijd met nummers als ‘I Predict a Riot’, ‘Oh My God’ en ‘Everyday I Love You Less And Less’. In 2019 brengt de formatie een nieuw album uit. Deze zevende plaat is de opvolger van Stay Together‘. Op zaterdag 25 mei 2019 staat de band tevens op het Central Park Festival.

Jubileumeditie

Vestrock vindt in 2019 voor de tiende keer plaats. Het evenement vindt plaats op vrijdag 31 mei en zaterdag 1 en zondag 2 juni 2019 op eiland Buitenvest te Hulst. Tickets zijn verkrijgbaar via de website van Vestrock en Ticketmaster.

 

Bron: Persbericht, Facebook

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Sabine van Doornspeek, Redacteur bij www.artiestennieuws.nl
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.