5 toppers van zomerhits die je echt moet kennen

Geschreven door op 27 juli 2016 om 15:38
Zomerhits, zomer hits muziek summer music - Pxhere CC0 Public Domain

Can’t Stop The Feeling van Justin Timberlake, Treat You Better van Shawn Mendes… Deze nummers zijn al bekende en lekkere zomerhits. Maar wat dacht je van deze zonnige toppers?

“Antwerps duo creëert geweldig liedje” Chasing Our Future – Alvar & Millas

Alvar & Millas zijn twee topartiesten uit Antwerpen. Het duo werkt samen met bekende internationale dj’s, zoals Steve Aoki en Hardwell. Dit liedje werd gebruikt bij de nieuwste reclame spot van het bekende Amerikaanse kleding merk Hollister. Het liedje zorgt voor veel summer vibes en eigenlijk zit het hele liedje goed in elkaar.

YouTube player

“Een nieuwe Shawn Mendes maar dan net iets anders” Daniel Skye – Smile

Een vrolijke melodie, pakkende lyrics en een goed opgebouwd liedje. De videoclip ziet er ook erg professioneel uit. Daniel laat zijn moves zien, flirt een beetje met een Amerikaans meisje, een food truck komt voorbij en heerlijke Amerikaanse sferen. De videoclip liegt er niet om! Smile is een top zomernummer voor 2016! Oh ja, en voor alle meisjes die Daniel wel zien zitten, zijn Snapchat, Instagram en Facebook móét je volgen!

YouTube player

“Broods? Ja broods!” Broods –  Bridges

Dit muzikale duo afkomstig uit Nelson, Nieuw Zeeland zorgt voor nieuwe top muziek in indie pop. De liedjes zijn goed gecomponeerd en de zang van het duo is ook erg goed. Misschien af en toe wat eentonig? Of is dit een lied dat de hele zomer lang bij 3FM gedraaid hoort te worden?

YouTube player

“Dit nummer kan 24/7 op repeat staan” Jeremy Loops- Down South

De Zuid-Afrikaanse singer-songwriter Jeremy Loops heeft zijn liedje Down South een zomerse melodie gegeven. Alle verschillende instrumenten die te horen zijn zorgen voor een heerlijk zonnige combinatie van zang en instrument. Het neuriënde stemmetje op de achtergrond maakt het liedje extra speciaal. Inmiddels is dit liedje wel al bekend maar staat deze nog niet in de 3FM mega top 50! Loops heeft ook aangekondigd concerten te komen geven in Nederland.

YouTube player

 

“All we want is to feel safe in this grazy world” Us The Duo – Safe

Dit Amerikaanse duo afkomstig uit Los Angeles heeft al enige bekendheid maar heeft nog niet de ultieme top bereikt. Us The Duo staat bekend om zijn vrolijke liedjes, en hoort in elke zomerlijst thuis.

YouTube player

 

Heb jij ook nog een fantastische zomerhit? Laat je horen!

 

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.

Sam Reneerkens

Sam Reneerkens, Blogger bij ArtiestenNieuws
Deel artikel:

Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Tags:
Artikel Categorieën:
Fun Content · Lijstjes · Nieuws