Adele in Sportpaleis binnen no-time uitverkocht

Geschreven door op 4 december 2015 om 10:40
Adele - Fotocredits: kristopher Harris (Wikimedia Commons, CC BY 2.0)

De twee geplande concerten van Adele in Sportpaleis Antwerpen zijn uitverkocht! De twee optredens vinden op 12 en 13 juni plaats. Vanmorgen startte de kaartverkoop.

Update:

Zojuist is er een extra Belgisch concertdatum verschenen op de website van Adele! Op 15 juni zal de wereldster een extra concert geven in Sportpaleis. De ticketverkoop start op 7 december om 10.00 uur via Teleticketservice.

 

Origineel bericht:

Uitverkocht

Binnen no-time raakten de twee concerten van Adele in Sportpaleis uitverkocht. Niet verwonderlijk gezien de gigantische interesse op onder meer social media. Ook de geplande optredens in Ziggo Dome Amsterdam raakten beide razendsnel uitverkocht. Check onderstaande tips om alsnog dé recordbrekende artiest van het moment te zien!

Alsnog aanwezig bij Adele

Bezoek een ander concert: Adele is in 2016 ook te vinden in meerdere Duitse en Franse concertzalen. De artieste staat ook tweemaal in Nederland. Deze concerten zijn echter al uitverkocht. Heb je het er voor over om stad en land af te reizen voor de wereldster? Wees dan snel met de overige ticketverkoopmomenten, aangezien de interesse overweldigend is.

Je kunt ook hopen op een tweede aankondiging. Bij veel animo worden er soms extra concerten aangekondigd. Echter, Adele heeft een aardig vol tourschema en heeft al twee optredens in zowel Nederland als België op het programma staan. Houd er dus rekening mee dat deze kans gering is.

Kijk naar tickets bij een tweede verkooppunt! Kaartjes voor de shows van Adele worden inmiddels al via betrouwbare websites aangeboden. Je kunt ook altijd je hoop zetten op tweedehands websites zoals Marktplaats.

Schakel je vrienden, familie en kennis in: laat weten dat je op zoek bent naar tickets. Dit hoeft geen hele opgave te zijn met de technologie anno nu!

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.

Laatste berichten van Artiesten Nieuws (toon alles)

Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Aankondigingen · Adele Nieuws · Artiesten · Featured · Nieuws · Uitverkocht