ABBA-comeback wegens digitale problemen uitgesteld tot eind 2019

Geschreven door op 4 april 2019 om 15:21
ABBA in Rotterdam (1979) - Fotocredits: Fernando Pereira - Wikimedia Commons (CC BY-SA 3.0 NL)

De langverwachte comeback van ABBA laat nog even op zich wachten. Zanger Björn Ulvaeus laat weten dat de nieuwe nummers eind 2019 uitkomen.

ABBA stelt comeback uit

Fans van ABBA moeten nog langer wachten op de comeback van de wereldberoemde band. De Zweedse groep zou rond december 2018 na vijfendertig jaar twee nieuwe nummers uitbrengen, maar na een aantal maanden is er nog steeds geen nieuw materiaal. Tegen het Deense blad ‘Ekstra Bladet vertelt Björn Ulvaeus dat de release te vaak is uitgesteld en dat het “extreem lang” duurt. De reden hiervoor zijn de problemen die kwamen kijken bij het maken van de videoclip. De bandleden zullen daar als digitale avatars te zien zijn. “Het kost enorm veel tijd om onze gezichten te digitaliseren“, aldus Ulvaeus in een interview met de krant.

Nieuwe nummers

De ballade ‘I Still Have Faith In You‘ en het uptempo nummer ‘Don’t Shut Me Down‘ komen hoogstwaarschijnlijk in september of oktober 2019 uit. Björn laat ook weten dat de singles een aanleiding kunnen zijn voor meer nummers of een compleet nieuw album. De zanger laat in het interview weten erg trots te zijn op beide nummers. “Eén is als een poplied uit de jaren 70. De andere is nogal tijdloos.” Ook zal na de release de langverwachte ABBA-avatour starten.

 

Bron: Ekstra Bladet, NPO Radio 2

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
ABBA Nieuws · Artiesten · Fun Content · Nieuws · Roddels