Ziggo Dome-show Justin Timberlake razendsnel uitverkocht

Geschreven door op 12 februari 2018 om 13:12
Justin Timberlake - Fotocredits: Gage Skidmore - Flickr (CC BY-SA 2.0)

De show van Justin Timberlake in de Ziggo Dome is uitverkocht! De popster brengt zijn ‘The Man of the Woods Tour’ op zondag 15 juli naar de Amsterdamse concertzaal.

Justin Timberlake aankomende zomer in volle Ziggo Dome

Justin Timberlake staat aankomende zomer op het podium in een volle Ziggo Dome! De Amerikaanse superster brengt zijn The Man of the Woods Tour op zondag 15 juli naar de Amsterdamse zaal. De reguliere tickets, die op maandag 12 februari in de verkoop gingen, vlogen in minder dan een uur de deur uit.

De show in de Ziggo Dome is niet het enige concert dat Justin in Nederland speelt! In augustus keert JT terug naar Nederland voor een show in de Arnhemse GelreDome.

Ik heb geen tickets, wat nu?

Is het jou niet gelukt om tickets voor de show in de Ziggo Dome te bemachtigen? Geen paniek! Wij hebben een aantal tips voor je, waardoor je Justin aankomende zomer gewoon live kunt bewonderen!

  • Koop tickets voor Justin’s show in GelreDome! Voor de show in Arnhem, op 24 augustus, zijn momenteel nog volop tickets beschikbaar.
  • Blijf Ticketmaster in de gaten houden. Wellicht worden er nog extra tickets vrijgegeven, bijvoorbeeld door productionele veranderingen.
  • Volg Artiesten Nieuws op Facebook! We houden je op de hoogte wanneer er extra kaarten vrijkomen, of wanneer er een extra show aangekondigd wordt.
  • Check voor tickets bij sites als Marktplaats, Ticketswap of een vertrouwde secundaire ticketaanbieder. Je betaalt hier iets meer, maar je hebt dan in ieder geval de garantie dat je erbij bent!
  • Ga op zoek naar winacties en prijsvragen. Grote websites en radiostations houden regelmatig winacties voor concerten en evenementen.
  • Plaats een oproep op Facebook, Twitter en Instagram. Misschien heeft iemand binnen jouw netwerk nog een extra ticket over!

Ben jij erbij?

Heb jij tickets voor één of allebei de shows van Justin Timberlake? Laat het ons weten!

 

Bron: Ticketmaster

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.