Mura Masa brengt R.Y.C. World Tour naar AFAS Live

Geschreven door op 25 oktober 2019 om 11:55
Frenna, Daniel Sloss, Black Coffee, Mura Masa, AFAS Live - Foto: AFASLive Amsterdam [CC BY-SA 4.0 (https://creativecommons.org/licenses/by-sa/4.0)]

Mura Masa komt naar Nederland! De Britse muzikant en producer strijkt in februari 2020 in Amsterdam neer voor een show in AFAS Live.

Mura Masa naar AFAS Live

Goed nieuws voor fans van Mura Masa! De jonge Engelse songwriter, dj, producer en multi-instrumentalist brengt zijn elektronische beats volgend jaar naar AFAS Live in Amsterdam. Alex Crossan, de daadwerkelijke naam van de Brit, betreedt het podium op zaterdag 29 februari 2020.

De show vindt plaats in het kader van zijn nieuwe R.Y.C. World Tour. Fans mogen zich opmaken voor een creatieve liveshow vol future bass, kleurrijke en exotische samples en fragmentarische beats, zo stelt AFAS Live op zijn website.

Concertkaarten

Tickets voor de show gaan op vrijdag 1 november in de verkoop en zijn verkrijgbaar via de website van Ticketmaster. Zijn de kaarten inmiddels uitverkocht? Probeer het dan eens hier.

 

Bron: AFAS Live

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.