Roxette voor 30-jarig jubileum naar Heineken Music Hall

Geschreven door op 10 november 2014 om 13:21
Per Gessle (Roxette) - Foto: Focka (Flickr, CC BY-ND 2.0)

Roxette komt na drie jaar afwezigheid eindelijk weer naar Nederland voor een concert. Op woensdag 27 mei 2015 staat het Zweedse duo in de Heineken Music Hall in Amsterdam. 

Roxette bestaat uit de Zweedse muzikanten Marie Frederiksson en Per Geslle. Vijfentwintig jaar geleden (1989) scoorden ze een wereldhit met The Look. Vanaf dat moment werden ze alleen maar bekender. In 1996 gingen ze elk hun eigen weg, maar in 2011 kwamen ze na een lange onderbreking toch weer samen.

Roxette’s nieuwe toer, waarmee het duo dus volgend jaar in de Heineken Music Hall staat, wordt in 2016 afgesloten. Dat jaartal staat gelijk aan het dertig-jarige bestaan van Roxette. Daarom heet Roxette’s toer ‘The XXX Anniversary Tour’.

Roxette

Tickets Roxette

Drie jaar terug was Roxette voor het laatst in Nederland voor een concert. Toen stond het duo ook in de Heineken Music Hall, op 28 juni 2012. Er wordt verwacht dat het concert net zo’n spektakel wordt als drie jaar terug. Dus je kan maar beter zo snel mogelijk kaarten bestellen. En dat kan zelfs nú al, via deze website. Zo ben je gegarandeerd in bezit van tickets. En dat scheelt natuurlijk een hoop zorgen, want Roxette in de Heineken Music Hall wil je absoluut niet aan je voorbij laten gaan. De reguliere kaartverkoop start vrijdag 14 november pas, om 10.00.

YouTube player
YouTube player

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.

Ruben Meijer

Ruben Meijer, Webredacteur bij www.artiestennieuws.nl
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Nieuws · Roxette Nieuws