Fleetwood Mac op 1 juni voor concert naar Ziggo Dome

Geschreven door op 10 november 2014 om 12:00
Fleetwood Mac (Stevie Nicks en Lindsey Buckingham) - Fotocredits Buperke - Wikimedia Commons (CC BY-SA 3.0) Rumours

De Brits-Amerikaanse band Fleetwood Mac is volgend jaar te bewonderen in Nederland. Op 1 juni staan ze in de Ziggo Dome in Amsterdam.

Fleetwood Mac komt in volledige bezetting naar de Ziggo Dome. Lindsey Buckingham, Mick Fleetwood, John McVie en Stevie Nicks staan samen op het podium met hun ‘On With The Show’-tourneeOok zangeres en toetseniste Christine McVie zal er deze keer bij zijn. Begin dit jaar keerde ze namelijk weer terug, tot grote vreugde van vele fans. Zestien jaar eerder verliet ze de band.

Fleetwood Mac

Kaartverkoop Fleetwood Mac Ziggo Dome

Ongeveer een jaar terug gaf Fleetwood Mac ook een concert in de Ziggo Dome. Door de enorme populariteit van de band voegden ze daar toen een extra show aan toe. Reguliere tickets zijn vanaf 14 november om 11.00 verkrijgbaar,

De kaartverkoop van dit concert zal ongetwijfeld net zo snel uitverkopen als vorig jaar. Dus je kan beter je tickets alvast reserveren via deze website, voordat de kaartverkoop officieel van start gaat. Dan ben je tenminste zeker van je kaarten en hoef je het Fleetwood Mac-concert absoluut niet te missen.

Vijf dagen na het concert in de Ziggo Dome staat de band ook in het Sportpaleis te Antwerpen. Tickets voor dat concert zijn ook via bovenstaande link verkrijgbaar.

YouTube player

Fleetwood Mac

Fleetwood Mac begon als Blues-band onder de naam Peter Green’s Fleetwood Mac. Toen waren alleen zanger/gitarist Peter Green, drummer Mick Fleetwood, gitarist Jeremy Spencer en bassist Bob Brunning deel van de band. Nadat Peter Green plotseling de band verliet veranderde de rockgroep om de haverklap van samenstelling.

In Nederland is Fleetwood Mac vooral bekend geworden door de periode ná Peter Green. Veel fans herinneren zich nog hits als Don’t Stop, Go Your Own Way en Little Lies. Bovendien, Fleetwood Mac’s concerten zijn altijd geweldig. Dat mag je gewoonweg voor geen goud aan je voorbij laten gaan.

YouTube player

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.

Ruben Meijer

Ruben Meijer, Webredacteur bij www.artiestennieuws.nl
Deel artikel:

Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.