Van Halen-zanger David Lee Roth naar Pinkpop 2019

Geschreven door op 23 mei 2019 om 17:32
David Lee Roth in Van Halen (Cropped) - Fotocredits: Carl Lender, Flickr: Diamond Dave - Wikimedia Commons (CC BY 2.0)

David Lee Roth reist in 2019 af naar Pinkpop! De Van Halen-frontman maakte het nieuws bekend door middel van een foto op sociale media.

David Lee Roth terug naar Pinkpop

Naast acts als Fleetwood Mac en The Cure is ook David Lee Roth aanwezig tijdens Pinkpop 2019! Op donderdag 23 mei 2019 maakte de Van Halen-zanger bekend van de partij te zijn tijdens de vijftigste editie van het festival. De zanger plaatste een foto op zijn sociale media-kanalen met als bijschrijft “See you at Pinkpop Festival 2019”. Op deze afbeelding, die in 1980 is genomen, is de frontman te zien tijdens zijn optreden op het Nederlandse muziekfestijn dat jaar.

Optreden?

De kans is groot dat Roth zijn opwachting maakt tijdens het optreden van Armin van Buuren op het festival. De dj bracht onlangs een remix uit van de Van Halen-klassieker ‘Jump’. De twee artiesten traden al eerder samen op. Zo was de 64-jarige rocker in april 2019 te zien tijdens een optreden van de diskjockey in Miami.

Bekijk deze performance hier:

YouTube player

Pinkpop 2019

De aankomende editie van Pinkpop vind plaats vanaf zaterdag 8 tot en met maandag 10 juni 2019 in Landgraaf. Onder meer Mumford & Sons, Lenny Kravitz, Bastille en Jamiroquai betreden dit weekend één van de podia op het Limburgse Megaland terrein. Tickets voor de vijftigste jubileumeditie van het festival zijn verkrijgbaar via Ticketmaster. Uitverkocht? Kijk hier.

 

Bronnen: Instagram, YouTube, Pinkpop

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Pien Jansen, Redacteur bij artiestennieuws.nl. Heeft een voorliefde voor het alternatieve genre en de jaren '80
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.