Vintage Trouble voor concerten naar Melkweg en Doornroosje

Geschreven door op 24 februari 2016 om 11:47

De Amerikaanse bluesband Vintage Trouble komt naar Amsterdam en Nijmegen! De band geeft in juli twee concerten in Nederland.

Vintage Trouble naar Nederland

 

Vintage Trouble komt terug naar Nederland! De Amerikaanse rhythm- en bluesband stond afgelopen november al in de Melkweg Amsterdam, waar ze een erg goede indruk achterlieten. Het concert in Doornroosje Nijmegen vindt plaats op zaterdag 2 juli en het concert in Melkweg Amsterdam is op dinsdag 5 juli.

Kaarten voor het concert gaan aanstaande vrijdag 26 februari in de verkoop. De kaartverkoop voor het concert in de Melkweg verloopt via de website van Ticketmaster, de verkoop voor het concert in Doornroosje verloopt via de website van de concertzaal.

Pinkpop en North Sea Jazz

Mocht je deze twee clubshows niet kunnen bijwonen: wees niet getreurd! De band komt dit jaar nog vaker naar Nederland. De groep is inmiddels bevestigd op de 47e editie van Pinkpop en ook op North Sea Jazz!

 

Bron: Melkweg

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.