Folkpopband Turin Brakes in november naar Tilburg

Geschreven door op 1 mei 2018 om 13:41
Turin Brakes. Flickr. Author: Bruce. kingArthur_aus (CC BY 2.0)

Turin Brakes gaat andermaal optreden in Nederland! Op zaterdag 3 november bestijgen de Britse folkpop-muzikanten de planken van poppodium 013 in Tilburg. 

Turin Brakes poppodium 013

Fantastisch nieuws voor alle fans van Turin Brakes! De folkpopband komt aankomende zomer voor een show in Tilburg! De Britse muzikanten staan op zaterdag 3 november in poppodium 013.

Kaartverkoop

De kaartverkoop voor het evenement is direct begonnen. Tickets zijn onder meer verkrijgbaar via de website van Poppodium 013.

Turin Brakes

Turin Brakes werd in 1999 opgericht door Olly Knights, Gale Paridjanian, Rob Allum en Eddie Myer in Londen. Het Britse viertal speelt voornamelijk folkpop en is hier uiterst succesvol in. De groep fabriceerde maar liefst 8 platen en wist in totaal meer dan een miljoen exemplaren te verkopen. De muziek van de band wordt vaak vergeleken met Coldplay. Afgelopen maand stonden zij in TivoliVredenburg en dit concert werd zeer positief ontvangen door recensenten. In 2016 stond de band eveneens in ons land. Zij gaven toen een spetterende show weg in de Melkweg van Amsterdam.

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.