Cardi B cancelt Amerikaanse shows vanwege cosmetische operaties

Geschreven door op 22 mei 2019 om 11:54
Cardi B - Fotocredits: Tow - Wikimedia Commons Creative Commons Attribution 2.0 License.

Cardi B heeft een aantal concerten in de Verenigde Staten af moeten zeggen. Dit omdat de rapster haar lichaam meer rust moet geven na twee cosmetische ingrepen.

Cardi B zegt Amerikaanse shows af

Slecht nieuws voor fans van Cardi B in de Verenigde Staten. De artieste heeft op doktersadvies meerdere optredens moeten cancelen. De popdiva onderging recentelijk een borstvergroting en een liposuctie. Vrij snel na deze ingrepen ging de 26-jarige Cardi weer aan het werk. Dit bleek geen slimme zet, omdat haar lijf medisch gezien nog niet hersteld was. In juli 2018 beviel ze van een dochter, Kulture. Sindsdien heeft de rapster meerdere malen laten weten niet tevreden te zijn met haar lichaam.

Statement

Een woordvoerder laat weten dat de artieste te overhaast weer aan het werk ging: “Ze vindt het vreselijk om haar fans teleur te stellen, maar rust is de beste remedie om er straks weer tegenaan te kunnen. Ze wil gewoon teveel tegelijkertijd en dat gaat niet. De concerten worden nu verplaatst naar september.” De popster heeft zelf nog niet op het nieuws gereageerd.


Bronnen: People, Nu.nl, TMZ 

Foutje gezien? Mail de redactie.​

Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.