Cheryl leert het maar niet

Geschreven door op 10 augustus 2011 om 14:44
Cheryl Cole - Foto: Georges Biard - Bron: Wikimedia Commons (CC BY-SA 3.0)

Het is uiteindelijk toch zover, Ashley Cole heeft het voor elkaar gekregen dat zijn ex Cheryl Cole weer bij hem komt wonen.

Dit mag opmerkelijk heten omdat vorig jaar duidelijk werd dat Ashley vreemd ging met verschillende vrouwen. De familie en vrienden van Cheryl hebben het nog uit haar hoofd proberen te praten maar nu trekt ze toch weer in bij haar ex man.

Het vreemdgaan van man Ashley was ook moeilijk te beschrijven als een slippertje. Het aantal vrouwen waarmee hij het bed gedeeld heeft is niet te tellen. Ondanks dit wilt Cheryl weer bedrogen gelukkig worden met de voetballer van Chelsea.

“Cheryl heeft het hart op haar tong en wil dat Ashley zich herinnert hoe gelukkig ze vroeger samen waren. Ze raakt maar niet los van Ashley. Onlangs nog zei ze dat ze nooit ofte nimmer haar ‘Mrs. Cole’-tatoeage zou verwijderen of verstoppen voor haar fans of fotografen” vertelt een vriendin van de zangeres.

Cheryl Cole – Fight For This Love

YouTube player

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Tags:
Artikel Categorieën:
Artiesten · Cheryl Cole Nieuws · Nieuws