KRS-One voor een concert naar Utrecht

Geschreven door op 10 mei 2016 om 17:45

Legendarische rapper KRS-One uit de Bronx komt voor een concert naar Nederland! In juni treedt hij op in De Helling Utrecht.

KRS-One concert

Op woensdag 29 juni komt KRS-One naar Nederland! De rapper geeft dan een concert in De Helling Utrecht. Om 19.30 uur gaan de deuren open en om  20:15 uur zie je hem optreden.

Tickets

Kaartjes voor het concert zijn nu onder andere verkrijgbaar op de website van De Helling.

Kris Parker

De Amerikaanse Kris Parker is zo groot dat hij vele namen is gegeven! Hij staat  namelijk ook bekend als bijvoorbeeld The Blastmaster, The Teacha en Big Joe Krash.

Voordat hij soloartiest is geworden, heeft hij platen opgenomen als lid van Boogie Down Productions. De groep heeft een grote invloed gehad op de ontwikkeling van hiphop en is de vertegenwoordiger geweest van South Bronx. Hun muziek is voornamelijk maatschappijkritisch, wat kenmerkend is voor de jaren 80 van de Bronx.

The Blastmaster heeft zelf 12 soloalbums uitgebracht waaronder ‘Mix Tape‘ en zijn nieuwe album ‘Now Hear This’. Hoor de classic hiphop sound hieronder en zie hem rhymes spitten in De Helling!

Bron: De Helling

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.