Lee Fields & The Expressions komt naar TivoliVredenburg en de Effenaar

Geschreven door op 3 februari 2016 om 15:59

De soullegende Lee Fields komt naar de Effenaar in Eindhoven en TivoliVredenburg in Utrecht! De kaartverkoop voor het concert is reeds van start gegaan.

 

Lee Fields & The Expressions tickets

Elmer ‘Lee’ Fields komt in mei terug naar Nederland! De soullegende speelt twee concerten met The Expressions in de Effenaar en TivoliVredenburg. Op zaterdag 14 mei staat de grootheid in Eindhoven en op zondag 15 mei staat hij met zijn band in Utrecht.

De kaartverkoop voor het concert is reeds van start gegaan. Tickets voor beide data zijn te verkrijgen via de website van Ticketmaster.

Elmer ‘Lee’ Fields

Erkenning van het grote publiek bleef voor Elmer Fields jarenlang uit. Maar daar kwam jaren later verandering in uit onverwachte hoek. Omdat zijn werk slechts op enkele 7-inch singles is uitgebracht, verwierf hij een cultstatus onder fanatieke funkplaten-verzamelaars. Zijn werk bleek uiterst zeldzaam en daarom zéér gewild.

Dit was voor Fields in 2009 de aanleiding om opnieuw de studio in te duiken met als resultaat het album My World. Het is een plaat vol soulvolle, authentieke ballads en dampende funk. Men weet de rauwe funk en soul van Lee Fields nu wel te waarderen.

 

Bron: Podiuminfo

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.