Davina Michelle vindt grote hit scoren geen prioriteit

Geschreven door op 29 maart 2019 om 13:34
Davina Michelle bij de 100% NL Awards - Fotograaf: Ilse Ouwerkerk (Artiesten Nieuws)

Elf weken lang stond Davina Michelle op nummer één met het nummer ‘Duurt Te Lang’. Toch vertelt de zangeres dat een hit scoren geen prioriteit heeft.

Carrière boven hit voor Davina Michelle

Ondanks dat Davina Michelle wekenlang op één stond met de song ‘Duurt Te Lang’, vindt de zangeres dat een grote hit scoren geen prioriteit heeft. Dit vertelt de Rotterdamse in een interview met de Volkskrant. In maart 2019 kwam de zangeres met haar single ‘Skyward’ die in tegenstelling tot haar eerdere hit Engelstalig is. Ook heeft ze dit nummer zelf geschreven en kon de artieste haar persoonlijkheid hierin kwijt: “Misschien maak ik meer kans op een hit in het Nederlands, maar scoren heeft voor mij geen prioriteit. Dat klinkt als correct gelul, maar ik wil een stabiele carrière met muziek die ik mooi vind.”

Doorbreken in buitenland

Toch hoopt Michelle Hoogendoorn, zoals de zangeres eigenlijk heet, door te breken in het buitenland. Concertorganisator Mojo zou al bezig zijn met het promoten van haar songs aan buitenlandse radiostations. “Nadat mijn cover van ‘What About Us’ viral was gegaan, heb ik in Orlando en San Diego opgetreden. In San Diego werd een huis voor 18 miljoen dollar verkocht. Dat is niet: open dag, Funda. Dat is een evenement. Dus zong ik anderhalf uur voor 150 miljonairs op een glazen podium op een zwembad.

Ook in Schotland werd de zangeres met open armen onthaald na het uitbrengen van de cover van Pink’s wereldhit. “Ik ben twee keer in Schotland geweest. Een Belgische pub in het dorpje Ayton – 500 inwoners – wilde in 2017 mijn vlucht en verblijf betalen. Ik denk: supervet, Schotland. Na mijn optreden zijn we aan de whisky gegaan en hebben we karaoke gezongen. Een jaar later stond ik er weer. Nou, het hele dorp liep uit, er hingen posters op houten hekjes met ‘Davina Michelle is coming’.”

Bron: Volkskrant

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Artiesten · Davina Michelle Nieuws · Fun Content · Nieuws