Wooten Brothers in najaar 2019 naar De Oosterpoort Groningen

Geschreven door op 29 maart 2019 om 13:03
Wooten Brothers - Bron: Persbericht De Oosterpoort

In november 2019 komen de Wooten Brothers naar Nederland! Het kwartet geeft deze maand een concert in De Oosterpoort te Groningen.

Wooten Brothers naar De Oosterpoort

Op dinsdag 5 november 2019 reizen de Wooten Brothers af naar het hoge noorden van Nederland. Deze avond treden de broers op in de Kleine Zaal van De Oosterpoort te Groningen. De show maakt deel uit van een Europese tournee. Concerten van de band, met natuurlijk meesterbassist Victor Wooten in de gelederen, worden beschreven als energiek en funky met verschillende muziekstijlen. Tijdens de shows komen originele titels tot klassiekers voorbij.

Kaartverkoop

Tickets zijn per direct te verkrijgen via de website van het poppodium. Uitverkocht? Kijk hier.

Wooten

De groep bestaat uit de broers Victor, Roy, Regi en Joseph en heeft in zijn bestaan al veel bereikt. Zo heeft de groep gezamenlijk één Grammy gewonnen, maar individueel wisten de mannen meerdere Grammy’s in de wacht te slepen. Al ruim veertig jaar wordt de groep geprezen om hun innovatieve muziek. Samen weten ze de grenzen van jazz, funk, soul R&B, rock en bluegrass te herschrijven.

 

Bron: Persbericht De Oosterpoort, Victor Wooten

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.