Door stemproblemen operatie voor zangeres Adele

Geschreven door op 31 oktober 2011 om 11:50
Adele - Fotocredits: Christopher Macsurak (Wikimedia Commons, CC BY 2.0)

Adele heeft al maanden problemen met haar stem. De 23-jarige zangeres heeft door haar stemproblemen al haar optredens voor de rest van het jaar moeten afzeggen, inclusief haar tour door de Verenigde staten. 

Adele onder het mes

De pijn is reden genoeg voor de zangeres om onder het mes te gaan. Ze wilt voor eens en voor altijd afrekenen met haar schorre stem.

De pop icoon vertelt in het tijdschrift Rolling Stone:

“Ik verwacht na de operatie volledig te herstellen. Ik heb geen keus en moet me wel laten opereren. Als ik het niet doe kunnen mijn stembanden onherstelbaar beschadigen. Dat wil ik niet, zingen is mijn leven, mijn hobby, mijn liefde, mijn vrijheid en mijn werk. Ik kan niet zonder mijn stem.”

Wanneer de Rolling In The Deep zangeres wordt geopereerd en hoelang de herstelperiode van de operatie gaat duren is nog niet bekend.

Rokende zangeres

Dat de zangeres stevig rookt is volgens haar niet de oorzaak van de problemen. Het gaat om de manier van praten waardoor ze steeds schor wordt, aldus de popzangeres.

 

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Adele Nieuws · Artiesten · Nieuws · Roddels