Madonna presenteert nieuw album in 2015

Geschreven door op 15 september 2014 om 13:04
Erger jij je ook zo aan die kapotgedraaide nummers op de radio? Dit overkomt zelfs de allergrootste artiesten. Zij kunnen hun eigen hits niet meer kunnen aanhoren. Dit is een lijst met artiesten die hun eigen hits haten., Madonna - Fotocredits: Pascal Mannaerts - Wikimedia Commons (CC BY-SA 3.0)

Madonna zal in 2015 hoogstwaarschijnlijk een nieuw album aan de wereld presenteren. Dat meldt een vertegenwoordiger van The Queen of Pop.

De wereldberoemde Amerikaanse zangeres zit op dit moment in de studio met de dj, producer en componist Wesley Pentz, die beter bekend staat als Diplo. Het nog altijd niet bekend of Diplo geheel verantwoordelijk zal zijn voor Madonna’s nieuwe album, maar een aandeel in de productie is nauwelijks nog te ontkennen.

 

Weinig informatie over album

Er is vooralsnog weinig verdere informatie bekend over het nieuwe album van de inmiddels 56-jarige zangeres. Diplo heeft eerder te kennen gegeven dat een nummer van het nieuwe album Bitch, I’m Madonna zal heten, maar deze berichten zijn nog niet bevestigend door Madonna’s management.

Madonna

 

Madonna

Madonna, die al sinds de jaren ’80 actief is in de muziekindustrie, is de bestverkopende vrouwelijke artiest aller tijden. In 1982 kreeg zij haar eerste platencontract, waarna ze in 1984 pas echt doorbrak met haar album Like a Virgin, wat vooral opviel door de provocerende titel en albumhoes.

Naast zangeres en songwriter staat ze ook bekend als actrice, danseres, auteur, entertainer en regisseuse. Volgens Guiness World Records heeft The Queen of Pop in haar gehele carrière meer dan 200 miljoen albums verkocht. Tevens werd zij in 2008 door Billboard Magazine benoemd tot de op een na beste artiest aller tijden. In datzelfde jaar werd ze opgenomen in de Rock and Roll Hall Of Fame.

 

MDNA

Madonna’s laatste album, MDNA, belandde op nummer 1 in Nederland en België en werd over het algemeen zeer positief beoordeeld. Het album, dat in 2012 verscheen, was het eerste album dat Madonna niet onder Warner Bros Records uitbracht. Voor de liefhebbers is de Deluxe Edition hier verkrijgbaar.

Beluister hieronder Give me all your luvin’, de leadsingle van Madonna’s meest recente album MDNA. De single verscheen op 3 februari 2012.

YouTube player

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.

Ruben Meijer

Ruben Meijer, Webredacteur bij www.artiestennieuws.nl
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Albumreleases · Artiesten · Madonna Nieuws · Nieuws