Clubshows Niels Geusebroek; Patronaat en Tivoli Vredenburg

Geschreven door op 15 september 2014 om 12:11

Er zijn weer twee clubshows aangekondigd door Niels Geusebroek. De optredens van de 35-jarige Haarlemmer vinden plaats op 27 november en 7 december, in respectievelijk de Patronaat in Haarlem en Tivoli Vredenburg te Utrecht.

Het voorprogramma van deze shows wordt verzorgd door de 30-jarige Nederlandse zanger Bart Voncken, die vooral bekendheid heeft vergaard als bandlid van K-otic, die voortkwam uit het Yorin-programma Starmaker.

Kaartverkoop Niels Geusebroek

De voorverkoop is al geruime tijd geleden van start gegaan en zijn te koop voor 17.50 euro. De kans is echter aanwezig dat zijn clubshows inmiddels al zijn uitverkocht. Indien dit het geval is, dan kun je vaak bij een secundaire ticketshop terecht, zoals Topticketshop.

Niels Geusebroek

Niels Geusebroek is al geruime tijd geen onbekende meer voor de Nederlandse muziekliefhebber. Sinds zijn deelname aan The Voice of Holland, zijn hardstyle-hit Year of Summer en zijn nummer 1-hit Take Your Time Girl, zit de carrière van de singer-songwriter onmiskenbaar in de lift. Dat leverde hem op 22 mei zijn eerste solo-album af: Lines.

Tip: Zijn album Lines is verkrijgbaar via bol.com.

Take Your Time Girl

Take Your Time Girl, de hitsingle van Niels Geusebroek, is geschreven op het ritme van het kloppende hart van een ongeboren kindje en werd in Nederland met lovende woorden ontvangen. Bekijk hier de uitvoering van Take Your Time Girl, Live bij Ruud de Wild op Radio 538.

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.

Ruben Meijer

Ruben Meijer, Webredacteur bij www.artiestennieuws.nl
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.