Niels Geusebroek komt met nieuwe clubtour

Geschreven door op 10 december 2015 om 14:33

De Nederlandse singer-songwriter Niels Geusebroek komt in 2016 met een nieuwe clubtour.

Niels Geusebroek tickets

Kaarten voor Niels Geusebroek zijn direct in de verkoop gegaan via de websites van de theaters. De speellijst is te vinden op de website van Niels Geusebroek.

Clubtour

Geusebroek doet met zijn nieuwe tour onder andere de Patronaat in Haarlem, het Paard van Troje in Den Haag, de Metropool in Hengelo en de Effenaar in Eindhoven aan. Daarnaast bezoekt hij ook veel andere, kleinere podia en zalen door heel Nederland.  De tour start op 3 maart in de Doornroosje te Nijmegen.

Here Am I

Niels Geusebroek is nog maar net klaar met zijn voorgaande theatertour, genaamd Here Am I, genoemd naar een track op zijn album Lines. Met die show is hij in 2015 het hele land door gegaan en is in het najaar wegens succes nog verlengd. Hoe de nieuwe tour gaat heten is nog niet bekend. De tour staat in het teken van zijn nieuwe album, dat begin 2016 uit moet komen. Zijn vorige album stamt alweer uit 2013.

Niels Geusebroek

Geusebroek is een veelzijdige artiest. Hij brak in 2011 door tijdens The Voice of Holland, waar hij strandde in de halve finale. Daarna scoorde hij een grote hit met hardstyle-dj Wildstylez: Year of Summer kwam (in de winter) tot nummer 3 in de Top 40. In 2013 scoorde Geusebroek een nummer 1-hit met het nummer Take Your Time Girl, gemaakt met de hartslag van de nog ongeboren baby van Hannelore Zwitserlood, de nieuwslezeres van Ruud de Wild.

YouTube player

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.

Oscar van Oorschot

Altijd op de hoogte van de grootste hits van dit moment.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.