Elton John Concert Ziggo Dome 22 september 2012

Geschreven door op 12 juni 2012 om 15:00
Elton John - Foto: David Shankbone - (Bron: Flickr) (CC BY 2.0)

Sir Elton John komt op 22 september dit jaar naar de Ziggo Dome in Amsterdam. De concertzaal is het podium voor een fantastisch optreden van de Britse zanger. Dit maakte Live Nation zojuist bekend.

De artiest is een van de grootste Britse zangers aller tijden en sleepte in zijn carriere al vele prijzen in de wacht waaronder de Grammy Legend Award.

In Nederland brak de zanger door met het nummer ‘Your Song’. Vanaf dat moment bleven de hits de hitlijsten binnen stormen. Denk aan ‘Rocket Man‘, ‘Tiny Dancer‘ of ‘Don’t let the sun go down on me‘.

De Brit staat bekend om zijn afwisselende stijlen en is daarom zo geliefd onder het grote publiek. De zanger wisselt gevoelige ballads af met geweldige rock- en popsongs.

De kaartverkoop voor het concert gaat vanaf 15 juni 10:00 van start via Live Nation. Prijzen voor de kaarten variëren van 45 tot 55 euro.

[UPDATE: Live Nation heeft zojuist bekend gemaakt dat Elton John niet meer naar Nederland komt. Mensen die een ticket gekocht hebben, kunnen hun geld terug krijgen.]

Elton John – Your Song

YouTube player

Overzicht Elton John Nieuws

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Elton John Nieuws