Elton John annuleert optredens en belandt in ziekenhuis

Geschreven door op 24 mei 2012 om 16:45
Elton John - Fotocredits Richard Mushet (Wikimedia Commons, CC BY-SA 2.0)

Het gaat blijkbaar niet zo heel goed met zanger Elton John. Want zojuist meldde entertainmentwebsite TMZ.com vandaag dat de bekende artiest is opgenomen in het ziekenhuis en een viertal concerten heeft moeten afzeggen wegens zijn gezondheid.

Volgens de website zou het gaan om een nogal ernstige infectie in de luchtwegen waardoor hij onmogelijk zijn shows in deze gezondheid kan geven.

De inmiddels 65-jarige Brit werd gister al opgenomen in een ziekenhuis in de Amerikaanse stad Los Angeles wegens klachten.

Hierdoor onderging de ‘Candle in the Wind’ diversen testen waardoor uiteindelijk werd geconstateerd dat hij rust moest nemen, ten minste een zevental dagen zou de ‘Sir Elton’ hierdoor uit de running zijn.

Elton John zelf reageerde bedroefd, want naast het feit dat hij nu aan een antibioticakuur zit vind hij het gewoon erg jammer om zijn fans teleur te stellen. Hij kan naar verluid dan ook niet wachten om de shows alsnog te kunnen geven.

De beroemde zanger trekt nog tot september langs de vele podia met zijn Million Dollar Piano-concerten, waar hij het dus erg mee naar zijn zin heeft. Helaas voor Elton heeft hij dus nu 4 shows moeten aflassen, deze zullen naar verwachting in oktober alsnog worden gegeven.

Elton John – Believe:

YouTube player

Overzicht van Elton John Nieuws

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Artiesten · Elton John Nieuws · Nieuws