Michael Jackson’s dochter Paris Jackson beroofd na helpen van lifters

Geschreven door op 16 januari 2018 om 12:56
Paris Jackson - Bron: Flickr - Fotocredits: Public Domain

Paris Jackson, de dochter van de ‘King of Pop’, is op donderdag 11 januari beroofd! De 19-jarige actrice, activist en model hielp een groepje lifters maar kreeg stank voor dank.

Paris Jackson beroofd door lifters

Nadat de sympathieke tiener een groepje lifters hielp, werd ze beroofd! Paris gaf één van de meisjes zelfs een paar sokken tegen de kou, en nam hen mee naar een fastfoodrestaurant voor een warme maaltijd. Ze vertelde via Instagram story haar verhaal:

“Het meisje, die bitch, heeft mijn bankkaart gestolen. Ik heb enorm mijn best gedaan om een goede chauffeur voor hen te zijn, alsof ik een Uber-chauffeur was zonder lid te zijn van die organisatie. Ik gaf je sokken, eten en een lange lift en dan steel je van mij? What the fuck!”

Jackson staat bekend als een filantroop. Omdat haar vader veel van zijn vrije tijd en geld in liefdadigheidswerk stak is dit iets wat de 19-jarige erg serieus neemt. Dit keer werkte haar barmhartigheid echter averechts.

YouTube player

Gringo

Na de dood van de legendarische entertainer had dochter Paris het moeilijk. Ze belandde op vijftienjarige leeftijd in een depressie en raakte verslaafd aan drugs. Nu gaat het een stuk beter met de tiener.

Ze houdt zich bezig met filantropie, modellenwerk en acteerwerk. Zo vertolkte ze in 2017 de rol van Rachel Wallace in de FOX serie ‘Star‘ en heeft ze een rol in de opkomende actiecomedy film ‘Gringo‘.

YouTube player

Bron: Instagram

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Artiesten · Fun Content · Nieuws · Paris Jackson Nieuws