Hoe gaat het nu met de kids van Michael Jackson?

Geschreven door op 13 september 2017 om 15:28
Halloween -songs - Fotocredits: CelebrityABC - Flickr (CC BY-SA 2.0)

The King Of Pop, Michael Jackson, overleed op 25 juni 2009 aan een overdosis medicijnen. Hij liet drie kinderen achter die al op jonge leeftijd hun vader verloren. Hoe gaat het nu met Paris, Prince en Blanket?

Hoe gaat het nu met de kids van Michael Jackson?

De kinderen van Michael Jackson, Prince, Paris en Blanket, waren nog jong toen hun vader overleed aan een overdosis medicijnen. Inmiddels is het 8 jaar later, is Michaels Neverland Ranch verkocht en zijn de kinderen uitgegroeid tot jong volwassenen.

Ben je ook benieuwd hoe de kids van Michael er nu uitzien en wat ze allemaal aan het doen zijn? Zijn ze net zo muzikaal als hun vader of storten ze hun carrière toch ergens anders op? Wij hebben het voor je uitgezocht:

Prince Jackson

Prince is momenteel 20 jaar oud en daarmee het oudste kind van Michael. Hij was 12 jaar oud toen zijn vader overleed. Op dit moment studeert de jonge Jackson Film en Televisie. Een totaal andere carrièrerichting dan zijn vader dus.

Afgelopen zomer begon Prince een eigen bedrijf genaamd ‘King’s Son’. Met dit bedrijf maakt hij videoclips voor verschillende artiesten. Hiermee probeert hij zichzelf op de kaart te zetten. De oudste zoon van Michael beseft heel goed dat zijn vader het fenomeen videoclips echt op de kaart heeft gezet. Smooth Criminal vindt hij trouwens de beste videoclip die zijn vader ooit heeft gemaakt.

Een aantal maanden geleden gaf Prince een openhartig interview tijdens de Amerikaanse ontbijtshow ‘Good Morning America’. Bekijk het interview hieronder:

YouTube player

Paris Katherine Jackson

Paris is het tweede kind en de enige dochter van Michael Jackson. Paris was 11 jaar oud toen haar vader overleed. Op dit moment is zij dus alweer 19. Paris Jackson heeft de afgelopen jaren enorm veel moeite gehad met o.a. haar vaders dood en alle beschuldigingen m.b.t. seksueel misbruik. In 2013 kreeg Michaels dochter een depressie en raakte ze verslaafd aan drugs. In een interview in het bekende tijdschrift ‘Rollingstone’ zegt Paris dat ze op 15 jarige leeftijd zelfmoord probeerde te plegen. Paris: “Ik haatte mezelf en ik had een laag zelfbeeld. Ik dacht daarnaast dat ik niks goed kon doen en dat ik het niet waard was om te leven”. In een kliniek heeft Michaels dochter zodoende hard gewerkt om een zware depressie te overwinnen. Gelukkig gaat het nu een stuk beter en is ze nu hard op weg Hollywood te veroveren. Dat, terwijl ze eerst chirurg wilde worden.

Sinds een aantal maanden heeft Michaels dochter een muzikale rol in televisieserie ‘Star’. Naast een acteercarrière stort het 19-jarige supertalent zich nu ook in modellenwerk. Ze staat net als Bella Hadid en Gigi Hadid bij IMG Models ingeschreven. Tijdens de MTV VMA’s afgelopen jaar hield de ster in wording een speech over racisme en Trump.

i will never stop

Een bericht gedeeld door Paris-Michael K. J. (@parisjackson) op

Blanket (Prince II) Jackson

Blanket Jackson (of Prince II) is het derde kind van Michael. Blanket is geboren op 21 februari 2002 in Californië. Hij was nog maar zeven jaar oud toen zijn vader overleed.

Op dit moment gaat hij naar een privé school in Californië en probeert daarnaast een zo normaal mogelijk leven te lijden. Dit gaat echter niet zo gemakkelijk. Iedereen op zijn school weet tenslotte dat hij de zoon van Michael Jackson is.

Enige tijd geleden heeft Blanket zijn naam veranderd in Bigi. Reden voor de naamsverandering is dat hij het te kinderachtig vond worden. Er gaan geruchten rond dat hij erg gepest zou worden met zijn eigen naam. Ondanks de aandacht op school weet de jonge Jackson goede cijfers te behalen. Helaas heeft hij geen openbare social media accounts dus hier is een foto van Blanket op een Instagram fanaccount.

Moeder Debbie Rowe

Nu weten we iets meer over de ‘The Kings Kids’. Maar met wie heeft hij zijn kinderen verwekt? Wie is de moeder van Prince, Paris en Blanket?

De biologische moeder van Prince en Paris is de verpleegkundige Debbie Rowe. De twee ontmoetten elkaar toen Michael naar een kliniek ging voor het behandelen van zijn huidziekte ‘vitiligo’. Debbie werkte destijds op één van deze afdelingen. Toch niet zo gek dat haar dochter Paris eerst chirurg wilde worden.

Michael en Debbie waren getrouwd tussen 1996 en 1999, al heeft de zanger zijn kinderen alleen opgevoed. Momenteel is Debbie Rowe al een tijdje herstellende van een chemokuur die zij moest ondergaan vanwege borstkanker.

my badass mom, kickin butt n takin names. ain’t she fuckin fabulous????

Een bericht gedeeld door Paris-Michael K. J. (@parisjackson) op

Wie is de moeder van Blanket (Bigi jackson)?

Bigi is verwekt door middel van IVF. De biologische moeder van Blanket, de eiceldonor, is tot op heden een mysterie. Wel gaan geruchten rond dat de draagmoeder een knappe Mexicaanse verpleegkundige schijnt te zijn is die luistert naar de naam Helena.

Bron: Elle.nl, wikipedia.nl, Instagram.nl, Mirror.co.uk, Rollingstone.com, Youtube.nl

Foutje gezien? Mail de redactie.​

Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.