Locatie Beyoncé’s The Mrs. Carter Show World Tour 2014 bekend

Geschreven door op 13 december 2013 om 6:00
Beyoncé - Fotocredits: Nat Ch Villa (Wikimedia Commons, CC BY 2.0)

Dinsdag 18 maart 2014 zal Beyoncé weer naar Nederland komen voor een optreden. Het aankomend optreden is onderdeel van haar wereldtour The Mrs. Carter Show World Tour 2014. Inmiddels is de locatie van het concert bekend, Beyoncé zal haar optreden in de Amsterdamse Ziggo Dome gaan doen. Benieuwd? Lees hieronder snel verder voor meer informatie over dit optreden.

Locatie

De locatie waar Beyoncé haar optreden zal gaan houden is bekend. De Amerikaanse zangeres zal haar concert in de Ziggo Dome in Amsterdam gaan houden. Eigenlijk is dit geen verrassing als je kijkt naar de agenda van de Ziggo Dome voor 2014. ’s Werelds grootste artiesten zullen aankomend jaar in de Ziggo Dome in Amsterdam gaan optreden. Een aantal artiesten die in 2014 nog meer langskomen zijn Avicii, Drake, Justin Timberlake en Robbie Williams. Dit belooft een goed jaar te worden voor de Ziggo Dome.

Kaarten & Prijzen

Dinsdag 17 december zullen om 10:00 uur ’s ochtends de kaarten in de verkoop gaan via Ticketmaster. De prijzen van de tickets zullen variëren van €49,50 tot €93,50. Deze prijzen zijn inclusief €4,90 servicekosten en BTW.
Als online je kaarten gaat bestellen, dan raden we je aan om dat direct te doen via www.ticketmaster.nl. Log alvast in en ga dan vervolgens naar de evenementenpagina van de Beyoncé om daar vanaf 10.00 uur je kaarten te bestellen. De vorige shows van Beyoncé in Nederland waren binnen no-time uitverkocht, binnen een half uur waren er maar liefst 30.000 kaarten verkocht. Voor het volgende concert van Beyoncé verwachten we ook een enorme drukte bij de kaartverkoop. Om de drukte te doseren worden er dan virtuele wachtrijen aangemaakt, deze worden aangemaakt omdat er maar een beperkt aantal mensen een betaling kunnen doen op hetzelfde moment. Duurt het je te lang of ben je bang dat alle tickets al uitverkocht zijn?

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Beyoncé Nieuws · Concertaankondigingen · Nieuws