White Lies in 2017 terug naar Nederland: Groningen, Den Haag, Utrecht, Eindhoven

Geschreven door op 24 oktober 2016 om 11:19
White Lies - Foto: Drew de F Fawkes - Wikimedia Commons

White Lies komt weer terug naar ons land! In maart 2017 staat de Engelse band in De Oosterpoort, Paard van Troje, Effenaar en TivoliVredenburg! In oktober 2016 speelde de mannen nog in Paradiso en Doornroosje.

White Lies concerten

Op dinsdag 14 maart 2017 staat de indierockband in de Groningse Oosterpoort. Vervolgens komen de heren langs in Paard van Troje (Den Haag, woensdag 5 maart), TivoliVredenburg (Utrecht, donderdag 16 maart) en De Effenaar (Eindhoven, vrijdag 17 maart).

White Lies tickets

Tickets voor White Lies zijn o.a. verkrijgbaar via Ticketmaster en de sites van de poppodia. De kaarten voor De Oosterpoort gaan om 10:00 uur op vrijdag 28 oktober in de verkoop, en de kaarten voor Paard van Troje, TivoliVredenburg en De Effenaar gaan om 11:00 uur op diezelfde dag in de verkoop.

Friends

De Britten braken in 2009 door met het album To Lose My Life, waarop knallers als Death, Farewell to the Fairground en Unfinished Business stonden. Dat ze het schrijven van goede liedjes nog niet zijn verleerd bewezen ze onlangs nog met hun nieuwe plaat Friends. Tracks als Take It Out On Me en Hold Back Your Love zijn weer heerlijk catchy indie-liedjes.

Afgelopen oktober kwamen ze nog langs in Amsterdam en Nijmegen, wat de heren blijkbaar zo goed beviel dat ze volgend jaar dus maar liefst vier keer in ons land te zien zijn!

YouTube player

Bron: De Oosterpoort / Paard van Troje / TivoliVredenburg / De Effenaar

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.