Rammstein Tributeband Stahlzeit in mei 2019 naar Markant Uden

Geschreven door op 7 mei 2019 om 16:00
Stahlzeit - Fotocredits: rawpic@protonmail.com - Wikimedia Commons (CC BY-SA 4.0)

In mei 2019 staat Stahlzeit weer op een Nederlandse bühne! Het concert van de Rammstein tributeband vindt plaats in Theater Markant te Uden.

Stahlzeit naar Markant Uden

Goed nieuws voor fans van Stahlzeit! De Duitse formatie geeft op zaterdag 11 mei 2019 een show in Theater Markant Uden. Tijdens dit concert brengt de tributeband een ode aan de populairste tracks van Rammstein. Het publiek kan een spectaculaire show en unieke live-ervaring verwachten die maar liefst 2,5 uur zal duren.

Tickets

Concertkaarten zijn verkrijgbaar via de website van Theater Marant Uden.

Songselectie

De band is, sinds haar debuut in 2005, uitgegroeid tot de meest geboekte tribute act van Europa. De concerten van de formatie bestaan uit alles wat een Rammstein-fan zich maar kan wensen: hoogwerkers, reusachtige ventilatoren, bombastisch geluid en lasers. Over de songselectie voor aankomend optreden laat bandlid Helfried Reißenweber het volgende weten: “We houden het altijd spannend voor onze fans en voor ons en we blijven het programma verder ontwikkelen. Alle grote Rammstein-hits zijn natuurlijk een permanent onderdeel van onze show. Maar we hebben ook compleet nieuwe nummers en showelementen in ons programma.” 

Bekijk hieronder een uitvoering van het nummer ‘Mein Teil‘:

YouTube player

 

Bronnen: Markant Uden

Foutje gezien? Mail de redactie.​

Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.