BlocBoy JB in winter 2019 naar Paradiso Noord

Geschreven door op 4 oktober 2018 om 17:17
The Other Favourites, Paula Temple, Tabitha, Moonchild, tickets winnen, Exit Eden, The Black Madonna, collabro, Mercury Rising, BlocBoy JB, Ultimate Eagles, Concert, publiek, show, optreden - Bron Pixabay (Creative Commons Zero (CC0) license) Louis Cole Joris Voorn

Goed nieuws voor fans van BlocBoy JB! De rapper staat in november 2018 op het podium van Paradiso Noord in Amsterdam.

BlocBoy JB naar Paradiso Noord

Het concert van BlocBoy JB vindt plaats op maandag 12 november 2018. De rapper betreedt om 20:30 uur het podium van de Amsterdamse Paradiso Noord.

Kaartverkoop

Tickets gaan aanstaande zaterdag 6 oktober 2018 in de verkoop. Kaarten zijn vanaf 10:00 uur verkrijgbaar via de website van Ticketmaster.

Samenwerking met Drake

De Amerikaanse rapper uit Memphis brak door met de song ‘Look Alive’  in samenwerking met Drake. Het nummer belandde hoog in de hitlijsten. Drake ontdekte de artiest door zijn eerder uitgebrachte mixtapes. Hiervan was ‘Who Am I’ in 2016 de allereerste.

YouTube player

Fornite

Zijn ‘Shoot Dance’, afkomstig uit de muziekvideo van single ‘Shoot’ is terug te vinden in de momenteel populaire game ‘Fornite’.

 

Bronnen: Paradiso, Wikipedia

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.

Laatste berichten van Artiesten Nieuws (toon alles)

Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.