Gotye Tickets HMH vanaf vandaag beschikbaar

Geschreven door op 8 juni 2012 om 9:30

Vandaag gaat de verkoop van concert tickets voor Gotye van start. Zanger Wouter de Backer treedt op 10 november op in de Heineken Music Hall.

De in Brugge geboren zanger heeft naast Belgische- ook Australische roots en spreekt dan ook vloeiend Engels en Nederlands.

In Australië begon hij zijn muzikale carrière. Zo zat hij in de lokale rockband Downstairs. Enige tijd daarna gingen de bandleden echter uit elkaar en dat leidde de start van zijn solocarrière in onder de naam Gotye. Naast zijn soloproject is Wouter ook lid van Australische Indie-popband The Basics.

Met het nummer ‘Somebody that I used to know‘ brak hij definitief door in Nederland. Zo stond de plaat 5 weken op de nummer een positie in de Top 40 hitlijst en werd de track drie keer bekroond met een platina titel.

Gotye is nu weer eens in Nederland te bewonderen. De HMH zal het podium zijn voor een spetterend optreden. Heb jij nog geen kaarten voor het concert, maar wil je er wel graag bij zijn? Dat kan!

De kaartverkoop start vanaf 10.00 via Live Nation en kosten zo’n 35 euro.
Is het nou uitverkocht en heb je nog geen kaarten? Zoek dan naar Gotye Tickets via deze onafhankelijke ticketvergelijker voor officiële kaarten.

Gotye – Somebody That I Used To Know:
[dailymotion]http://www.dailymotion.com/video/xmok39_gotye-somebody-that-i-used-to-know_music[/dailymotion]

Overzicht van Gotye Nieuws

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Artiesten · Gotye Nieuws