Sticky Fingers last pauze in wegens gezondheidsproblemen

Geschreven door op 5 december 2016 om 15:25

De reggae-rockband Sticky Fingers stopt een tijdelijk met het maken van muziek en optreden, wegens gezondheidsproblemen. 

Tijdelijke stop voor Sticky Fingers

De reggae-rockband Sticky Fingers stopt een tijdje met het maken van muziek en optreden. De leadzanger en gitarist, Dylan Frost, kampt met alcoholverslaving en bipolaire schizofrenie waar hij aan moet werken voordat de band weer doorgaat. Dat schrijft Frost op 5 december op de Facebookpagina van Sticky Fingers.

In het bericht zegt Frost dat hij hoopte dat hij zijn problemen eerder onder ogen was gekomen. Ook biedt hij zijn excuses aan naar iedereen die last heeft gehad van zijn gedrag. “Dit is geen excuus, hopelijk betekent het dat ik ook weer beter kan worden,” aldus Frost over zijn mentale problemen.

Frost zoekt hulp

Frost gaat hulp zoeken met afkicken en het omgaan met zijn bipolaire schizofrenie. De band probeert de shows tot en met Nieuwjaar nog te spelen en last daarna een pauze in. Het concert in Paradiso is inmiddels afgelast. Of het optreden op Paaspop doorgaat is nog onbekend.

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.

Manoek Lambregts

Manoek Lambregts, Redacteur bij Artiesten Nieuws
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Tags:
· · · · · · · ·
Artikel Categorieën:
Artiesten