Ed Sheeran brengt deze week nieuwe muziek uit

Geschreven door op 2 januari 2017 om 10:23
Ed Sheeran naar Johan Cruijff Arena, Ed Sheeran - Foto Kmeron - Flickr (CC BY-NC-ND 2.0)

Ed Sheeran begint het nieuwe jaar goed! Op nieuwjaarsdag deelde de zanger een video waarin hij aankondigt dat hij al komende vrijdag nieuwe muziek uitbrengt.

Nieuwe muziek van Ed Sheeran

Ed Sheeran is een jaar offline geweest van alle sociale media en de fans moesten het doen met het materiaal dat hij al had gemaakt. Zondagmorgen maakte de singer-songwriter bekend dat er binnenkort nieuwe muziek uitgebracht wordt. En met binnenkort bedoelt hij héél binnenkort.

Sheeran plaatste op zijn sociale media een videootje waarin hij ongemakkelijk zwaait en in een velletje papier hapt. Niet onbelangrijk: op dat blaadje staan de verlossende woorden ‘New music coming friday’ – een ontzettend fijn nieuwjaarscadeau.

Bekijk het filmpje:

Blauw vak

Op 13 december 2015 postte Sheeran dat hij zijn telefoon en sociale media een jaar aan de kant legt zodat hij zich kan focussen op de echte wereld. Hij beloofde zijn fans een nieuw album wat volgens hem het beste is dat hij ooit heeft gemaakt. Afgelopen maand was hij al een beetje terug: de zanger veranderde plots zijn profielfoto in een blauw vak. Het is niet zeker of we aankomende vrijdag al zijn nieuwe werk kunnen horen of dat hij een tipje van de sluier geeft, maar wij zijn zeker enthousiast. Zijn laatste album X komt uit 2014.

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.

Manoek Lambregts

Manoek Lambregts, Redacteur bij Artiesten Nieuws
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Artiesten · Ed Sheeran Nieuws · Nieuws