Take That in juni 2019 naar AFAS Live

Geschreven door op 21 september 2018 om 11:29
Take That - Fotograaf Marc. E - Bron Wikimedia Commons (CC BY 2.0)

Take That komt terug naar Nederland! De Britse band staat in juni 2019 op het podium van AFAS Live in Amsterdam. 

Take That naar AFAS Live

Het concert van Take That vindt plaats op maandag 17 juni 2019. De mannen treden op in het Amsterdamse AFAS Live. De show maakt deel uit van de ‘Greatest Hits Live’ tour door Europa

Concertkaarten

Tickets gaan in de verkoop op vrijdag 28 september 2018. De kaarten zijn verkrijgbaar vanaf 10:30 uur via de website van Ticketmaster. Is het concert uitverkocht? Kijk hier.

Nieuw album: ‘Odyssey’

Op 23 november 2018 staat ook de release van de nieuwste plaat ‘Odyssey’ op de planning. Het album bevat 27 tracks. Zowel hun grootste hits als drie nieuwe nummers.

Take That

In 2019 bestaat de populaire boyband uit de jaren negentig alweer dertig jaar. Hun debuutalbum Take That & Party‘ kwam uit in 1992. Na het vertrek van Robbie Williams en Jason Orange zijn er nog drie bandleden over: Gary Barlow, Howard Donald en Mark Owen. In totaal heeft de popgroep al ruim 30 miljoen platen verkocht. Singles zoals ‘Everything Changes’, ‘Relight My Fire’, ‘How Deep Is Your Love’, en ‘Back For Good’ scoorden hoog in de hitparades.

 

 

Bronnen: AFAS Live, takethat.com

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.