The Offspring voor concert naar 013 Tilburg

Geschreven door op 23 maart 2016 om 12:07

Amerikaanse punkrockband The Offspring komt voor een concert naar 013 Tilburg! Het is de enige Nederlandse show van de band.

The Offspring naar 013 Tilburg

Wie punkrock zegt, zegt The Offspring! De legendarische Amerikaanse punkrockband staat dit jaar nog op de planken in Nederland! De band geeft op donderdag 16 juni een concert in de grote zaal van 013 Tilburg.

Kaarten voor het concert gaan aanstaande zaterdag 26 maart in de verkoop via de Nederlandse website van Ticketmaster. De zaaldeuren gaan open om 18:30 uur, en het concert zelf gaat van start om 20:00 uur ’s avonds. De show wordt geopend door het voorprogramma Good Riddance.

Smash

De echte wereldwijde doorbraak voor The Offspring komt in februari 1994 wanneer de single Come Out and Play, afkomstig van het derde studioalbum Smash, dankzij MTV een wereldwijde hit wordt. De opvolger Self Esteem werd ook een zeer groot succes. Er zijn nu ruim 15 miljoen cd’s van Smash verkocht.

In oktober 1998 brengt de band hun vijfde studioalbum Americana uit, waarop onder andere de grote hit Pretty Fly staat. Dit nummer stond geruime tijd op nummer 1 in de Top 40) Het album was bijna net zo succesvol als Smash.

 

Bron: 013 Tilburg

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.