Slayer voor exclusieve Nederlandse clubshow naar Doornroosje

Geschreven door op 23 maart 2016 om 11:38

De legendarische Amerikaanse thrashmetalband Slayer komt terug naar Nederland! De band komt voor een exclusieve clubshow naar Nijmegen.

Slayer naar Doornroosje

De legendarische Amerikaanse thrashmetalband komt terug naar Nederland! Slayer komt op dinsdag 21 juni naar concertzaal Doornroosje in Nijmegen voor een exclusieve Nederlandse clubshow. Nog een paar maanden wachten dus voordat liefhebbers van de band weer luidkeels “Slayer!” mogen roepen.

Kaarten voor het concert gaan aanstaande vrijdag 25 maart in de verkoop via de Nederlandse website van Ticketmaster. Het wordt aangeraden er snel bij te zijn: het concert raakt naar alle waarschijnlijkheid in een mum van tijd uitverkocht. Dit naar aanleiding van de redelijk intieme setting, hierdoor zijn ook de kaarten duurder dan normaal.

Deuren van de zaal gaan open om 19:00 uur, en het concert zelf gaat van start om 19:45 uur ’s avonds. Het is niet bekend of de band een supportact meeneemt.

Repentless

Slayer is al jaren een van de meest favoriete en gerespecteerde metalbands in alle continenten van de wereld en behoort samen met Metallica, Anthrax en Megadeth tot The Big 4.

In mei vorig jaar kondigde de band aan dat er een nieuw album in de maak was: Repentless werd uitgebracht op 11 september 2015 . Het eerste nummer Implode, werd al in 2014 door de band live gespeeld. In mei vorig jaar verscheen ook, vooruitlopend op het album, het nummer When The Stillness Comes.

 

Bron: Doornroosje

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.