WOO HAH! bevestigt nieuwe namen: o.a. Aminé en Lil Uzi Vert

Geschreven door op 7 februari 2019 om 15:03
Pusha-T - Persbericht WOO HAH! festival

De organisatie van WOO HAH! heeft nieuwe namen aangekondigd! Onder andere Lil Uzi Vert, Pusha-T en Aminé zijn te zien op het podium van het festival. 

WOO HAH! nieuwe namen

WOO HAH! heeft 15 nieuwe acts toegevoegd aan het programma voor de editie van 2019. Het festival vindt plaats van vrijdag 12 tot en met zondag 14 juli 2019. Tijdens de aankomende editie maken Lil Uzi Vert, Pusha-T, Aminé, Bizzey, Comethazine, Jay Rock, Rich the Kid, DJ Maximum, Beats by Esko & Friends, Jiri11, Joost, Snelle, The Glaslamp Killer, Tokimonsta en YBN Cordae hun opwachting. Eerder werden onder meer BROCKHAMPTON, Travis Scott en Skepta aangekondigd.

Tickets

Kaarten zijn per direct verkrijgbaar via de website van het festival. Tickets in- en exclusief campingovernachting zijn nog beschikbaar. De kaarten voor luxe accommodaties zijn inmiddels uitverkocht.

Hiphopfestival

Het evenement staat bekend als één van de grootste hiphopfestivals van Europa. Het festival zal ook dit jaar weer plaats vinden op het evenemententerrein van de Beekse Bergen in Hilvarenbeek. In 2018 maakten onder andere J. Cole en A$AP Rocky hun entree op het evenement.

Bekijk hieronder voorlopige line-up:

WOO HAH! programma - Persbericht WOO HAH! festival

WOO HAH! programma – Persbericht WOO HAH! festival

 

Bron: Persbericht WOO HAH!

Foutje gezien? Mail de redactie.​

Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.