Rondé ontvangt Schaal van Rigter en treedt op tijdens 3FM Awards

Geschreven door op 19 april 2018 om 11:19
Rondé krijgt de allereerste 3FM Award van 2018 uit handen van 3FM-dj Domien Verschuuren. Credits- NPO 3FM. Bron: persbericht 3FM

Rondé heeft de eerste 3FM Award van 2018 in ontvangst mogen nemen! Tegelijkertijd werd bekend dat de Nederlandse band een optreden zal verzorgen tijdens de 3FM Awards in AFAS Live.

Rondé ontvangt Schaal van Rigter

Rondé werd vanochtend verrast met de allereerste 3FM Award van dit jaar! De band rond zangeres Rikki Borgelt kreeg de Schaal van Rigter, vernoemd naar voormalig 3FM-dj Wim Rigter, uit handen van 3FM-dj Domien Verschuuren. Rondé ontving de prijs voor meest gedraaide Nederlandse track voor het nummer ‘Naturally’.

3FM Awards 2018

Het winnen van de prestigieuze prijs betekent ook dat de populaire band in september zal optreden tijdens de 3FM Awards! De awardshow vindt dit jaar plaats in AFAS Live, op woensdag 5 september. 3FM-dj Domien:

“Op woensdag 5 september is het zo ver: dan reikt NPO 3FM zijn belangrijkste popprijzen uit aan de beste Nederlandse acts en artiesten, gekozen door muziekliefhebbers, fans en volgers. Deze editie van de 3FM Awards krijgt een nieuw jasje. Het wordt een grote, spetterende live show in de AFAS Live met optredens van grote artiesten en alles wat een toffe award show moet hebben. Aan het einde van het festivalseizoen, maar nog voor de start van het clubseizoen, maken we bekend welke Nederlandse artiesten, bands en dj’s door hun fans worden beloond met een 3FM Award.”

 

Bron: Persbericht 3FM

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.