Stuur Pitbull naar Alaska

Geschreven door op 2 juli 2012 om 13:58
Pitbull - Foto: Eva Rinaldi - Bron: CC Flickr (CC BY-SA 2.0)

Pitbull doet mee aan een sponsoractie. De rapper zal een optreden verzorgen op de Wal-Mart die de meeste likes verkrijgt. Een grappenmaker probeert de Kodiak store in Alaska als winnaar uit de bus te laten komen.

Toen schrijver David Thorpe een persbericht in handen kreeg voor een promotiestunt van de Wal-Mart en Pitbull daarmee naar een aparte locatie kon sturen, sloeg hij meteen zijn slag.

Rapper Pitbull zal namelijk optreden in de stad en Wall-Mart die de meeste likes verkrijgt. Thorpe zette meteen een Twitter en Facebook campagne op om zoveel mogelijk likes te verzamelen voor de Wall-Mart in Alaska.

Woont de prankster in Kodiak? Nee. Hij wil de rapper naar de meest afgelegen plek sturen die er is, gewoon voor de lol.

Kodiak is een eiland aan de kust van Alaska met slechts 6.130 inwoners. Hoeveel mensen daadwerkelijk Pitbull fans zijn, is onbekend.

Rapper Pitbull heeft er in ieder geval zin in: “Ik ben benieuwd welke Wall-Mart de meeste nieuwe likes krijgt, zodat ik mijn ervaringen met Energy Sheets kan delen met mijn fans.

Klik hier om de Kodiak Wal-Mart te liken!

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Tags:
Artikel Categorieën:
Nieuws